NavMenu

Zimske čarolije

Izvor: eKapija Srijeda, 29.12.2010. 08:51
Komentari
Podeli

Zima je period tokom kojeg najveći dio vremena provodimo u udobnosti doma. Ukoliko niste ljubitelj zime i sniježnih padavina, ugodne trenutke u kući možete provesti u krugu porodice i prijatelja uz kamin, ili uz dobru knjigu i šoljicu toplog čaja. Ako ste od onih kojima snijeg i hladno vrijeme ne predstavljaju veliku smetnju bilo bi lijepo i korisno da zimske dane provedete na svježem zraku. Vratite se u djetinjstvo i zajedno sa vašom djecom ili sami, napravite snješka bjelića ili anđela u snijegu. Utoplite se i zimske čarolije mogu početi. Skijanje i sankanje dobar su način za skidanje prazničnih kalorija. Ako ništa drugo izađite u šetnju i uživajte u snježnim pahuljicama. Ukoliko su vam potrebne sanke ili skije za vašu djecu, potražiti ih u trgovačkom centru Merkur na Stupu koji je partner emisije Top meblo HOME info.

Nakon skijanja, sankanja i uživanja u zimskim radostima neophodan vam je odmor ali i dobar obrok. Uz lijepu i kvalitetnu trpezariju svaki obrok će vam biti još bolji. Kombinacijom stolice Rudi i stola Max XL dobit ćete savršenu trpezariju. Stolica Rudi, u bojama koje vi izaberete, jednostavne forme i ergonomskog dizajna, savršeno se uklapa u moderan ambijent, a uz veliki izbor boja savršena je za trpezarije koje su sastavni dio dnevnih boravaka. Anatomski svedeno sjedalo, punjeno čvrstom spužvom i visoko postavljen naslon, pružaju čvrst oslonac i u isto vrijeme rasterećuju ostatak tijela. Kada govorimo o stolu Max XL onda govorimo o atraktivnom i izuzetno praktičomi stolu rađenom od punog drveta hrasta ili bukve. Nogare dimenzija 12x12 cm, čine ga izuzetno stabilnim i čvrstim. Zbog specifičnog materijala od kojeg je rađen, nije ga lako oštetiti. Mogućnost razvlačenja i dodavanje nastavka od pola metra čine ovaj stol izuzetno praktičnim za iznenadne i brojne posjete. Sto Max XL potražite u salonima Top meblo po cijeni od 787,90 a stolicu Rudi za samo 73,90 KM

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije Top Meblo HOMEinfo gledajte i na You Tube

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.