NavMenu

Staklenim elementima do savršenog uređenja

Izvor: eKapija Petak, 24.12.2010. 13:45
Komentari
Podeli

Želite li moderno uređen dom ili ured, neka glavni materijal u vašem domu bude staklo. Njegova transparentnost i nenametljivost uklapaju se u svaki prostor, a savršen je izbor za male domove jer propušta svjetlost. Staklo se može upotrebljavati u svim prostorijama u stanu. Dekorativno staklo u raznim oblicima dat će novu notu vašem namještaju. Ukoliko na svoj sto ili policu stavite staklene svjećnjake ili pladanj istaći ćete njegove linije i boju. Predmete od dekorativnog stakla kao što su dekorativni svjećnjaci, pladnjevi ovalnog ili kvadratnog oblika, možete kupiti u trgovačkom centru Merkur na Stupu koji je partner emisije Top meblo HOMEinfo.

Stakleni komadi namještaja također će dati novu notu uređenju vašeg doma. Dnevni boravak "Polar" predstavlja savršen namještaj za svaki dom koji odlikuje istančan ukus uređenja. Stakleni dijelovi elementata ovog dnevnog boravka dat će notu elegancije vašem domu dok će neonke u staklima doprinijeti toplijoj i opuštajućoj atmosferi. Dnevni boravak "Polar" izrađen je od najkvalitetnije oplemenjene iverice sa vrhunskom završnom obradom a posjeduje sve pokretne dijelove koji se vrlo lako pomiču i uvlače. Svaki element se može zasebno kupiti, a imate mogućnost kombiniranja boja i elemenata. Pronađite ovaj nevjerovatni dnevni boravak u salonima Top Meblo za samo 2.794 KM.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Energija

Pionirski projekat kompanije MT-Komex BiH - Uskoro kreće izgradnja fotonaponske elektrane u Goraždu

Beogradska kompanija MT-Komex zajedno sa MT‑Komex BH uskoro će početi gradnju svog debitantskog projekta u BiH, fotonaponsku elektranu (FNE) Rešetnica, koja će biti izgrađena u istoimenom mjestu u gradu Goraždu, u Bosansko-podrinjskom kantonu. Izgradnja solarne elektrane u BiH biće odrađena po sistemu "ključ u ruke". Dakle, planiranje i izrada modela elektrane, dopremanje potrebnih materijala, tehnologije i radne snage do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.