NavMenu

Porsche 911 ponio najtamniju boju na svijetu zahvaljujući japanskom tjuneru Pit One Customs

Izvor: Muški magazin Petak, 12.08.2022. 07:46
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/MarleneBitzer)
Japanski tjuner Pit One Customs, kompletirao je projekat Porsche 911 modela potpuno obloženog Musou Black, najcrnjom akrilnom bojom baziranoj na vodi, za koju se tvrdi da apsorbuje 99,4% vidljive svjetlosti.

Musou Black boja Koyo Orient brenda smatra se mračnijom čak i od Vantablack tona korišćenog na BMW X6 kupe modelu iz 2019. godine, što ovaj Porsche najvjerovatnije čini najmračnijim na svijetu.

Pit One kompanija sarađivala je sa Koyo Orient kako bi uspjeli da osiguraju najbolji mogući ishod po pitanju boje na karoseriji ovog automobila. Iako duboke i mračne crne nijanse ne čine automobile inkognito ni u kom slučaju, ovaj Porsche djeluje kao da dezorijentiše posmatrača zbog kontura karoserije koje su potpuno anulirane.

Prije nego što je izvezla automobil na probnu vožnju i kreirala snimak koji možete vidjeti ispod teksta, kompanija Pit One morala je da provjeri sa lokalnim vlastima da li je sve u vezi sa njenim projektom potpuno legalno.

Za razliku od Vantablack nijanse koja ne može biti poručena od strane privatnih lica, 100 ml Musou Black može biti poručena putem zvaničnog sajta kompanije po cijeni od oko 20 USD i uglavnom se koristi za farbanje plastičnih figura. Ljudi koji stoje iza ovog brenda testirali su svoje čedo iz mračnih dubina na drugim čitavim prostorijama i drugim proizvodima kako bi njihovi klijenti stekli bolji uvid u njenu optičku dinamiku.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.