NavMenu

U okolini Novog Sada planirana gradnja turističko-rekreativnog kompleksa - Bungalovi, ljetnjikovac, vrtni bazen...

Izvor: eKapija Utorak, 09.08.2022. 15:28
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Urbanistički projekat / Agencija za inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje NSA NOVI SAD)
Prema urbanističkom projektu koji se nalazi na javnom uvidu, Ledinci, u okolini Novog Sada, mogli bi da dobiju turističko-rekreativni kompleks. Parcela na kojoj bi se gradilo (broj 3000, KO Ledinci) nalazi se uz Jezerski put u Starim Ledincima.

U planu je osam bungalova bruto površine 30m2. Planirano je da budu spratnosti P+Pk. Sastoje se od jedne zasebne jedinice.

Projektovan je i ljetnjikovac, namijenjen za zajedničko korišćenje, kao i manji vrtni bazen, igralište za djecu, šetne staze i popločani plato, kao i pristupne saobraćajnice i parking prostor za potrebe korisnika sa 10 parking mijesta.

Sve slobodne površine unutar kompleksa planiraju se da budu uređene, ozelenjene ili popločane na različite načine i u različite svrhe.

U okviru kompleksa je planirana fazna izgradnja i to tako što će prvu fazu činiti izgradnja ljetnjikovca i dva bungalova, interne saobraćajnice, parking mjesta, pješačke komunikacije i dječijeg igrališta, a u drugoj fazi će se izgraditi još šest bungalova i bazen. Parterno uređenje parcele takođe će se obaviti u drugoj fazi.

Plan je izradila Agencija za inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje NSA iz Novog Sada, a naručilac je privatno lice.

A.K.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Zdravstvo

Šta znače česti ružni snovi

Riječ je o važnom otkriću budući da su loši snovi do sada najprije dovođeni u vezu sa psihičkim stanjima. Parkinsonova bolest, rani znaci otkrivanja i bolje šanse za liječenje su veliki izazov za naučnike, a zahvaljujući istraživačima sa University of Birmingham sada postoje preliminarni dokazi da bi učestali ili svakodnevni loši snovi mogli biti rani znak oboljenja. Važno otkriće: Parkinsonova bolest i učestale noćne more

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.