NavMenu

Satwork ispunio sve zahtjeve standarda ISO 9001:2008

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 20.12.2010. 15:33
Komentari
Podeli

Satwork d.o.o. iz Banje Luke je u novembru ove godine uspješno implementirao sistem upravljanja kvalitetom prema zahtijevima ISO 9001:2008. Inače, preduzeće Satwork primjenjuje sistem upravljanja kvalitetom u oblasti uvođenja GPS sistema u vozilima, koji svojom kvalitetom pokriva sve zahtjeve standarda ISO 9001:2008.

"Dobijanje certifikata i sama implementacija standarda ISO 9001:2008 predstavlja jedan od najvažnijih trenutaka u petogodišnjem radu našeg preduzeća i ukazuje na pravac kojim želimo da se krećemo u budućnosti", istakao je direktor Sektora za marketing i prodaju Mirko Subotić.

Ovim činom, kako kaže, dokazuju svoju trajnu opredijeljenost na kvalitet poslovanja i poštivanje svih zakonskih normi i zahtijeva standarda ISO 9001:2008.

"Ponosni smo na dostignuti nivo kvaliteta poslovanja koji sarađujući sa nama potvrđuje više od 230 naših klijenata i poslovnih saradnika u zemlji ali i inostranstvu. Dobijanje certifikata za nas predstavlja novi podstrek za dalji rad, za postizanje još boljih rezultata", dodao je Subotić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.