Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 20.12.2010.| 13:29
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Svjetlom do savršenog stila

(Foto: b)

Pravim odabirom svijetlećih tijela uspješno ćete istaći vaš karakter i stil. Bitno je da definišete stil uređenja vašeg doma. Moderno osvjetljenje neće lijepo izgledati u klasičnom ambijentu. Klasični ambijent najbolje ćete upotpuniti samostojećim, željeznim lampama sa odgovarajućim abažurima. Ukoliko je vaš dom opremljen moderno, nećete pogriješiti sve dok se budete pridržavali ravnih linija i komplementarnih boja u odnosu na ostatak interijera. Idealno rasvjetno tijelo za vaš dom možete izabrati na odjelu dekorativne rasvjete trgovačkog centra Merkur na Stupu, koji je partner emisije Top meblo HOMEinfo, a gdje vas očekuje preko 1200 različitih modela rasvjetnih tijela.

Rasvjeta u dnevnom boravku izuzetno je značajna, jer je to prostor u kojem provodimo najviše vremena. Topliju i opuštajuću atmosferu svjetlom možete kreirati i uz pomoć svjetlećih dioda i drugih rasvjetnih tijela ugrađenih u elemente dnevnog boravka. Ukoliko smanjite osnovno svijetlo u vašem dnevnom boravku, svjetleći elementi dnevnog boravka večer provedenu u udobnosto vašeg doma učinit će još ugodnijom.Veliki izbor elemenata dnevnog boravka sa ugrađenim neonkama u staklima ili nekim drugim ugradbenim svjetlima, u kombinaciji sa najkvalitetnijim materijalima i vrhunskom obradom nude vam saloni Top Meblo. Ukoliko želite dnevni boravak koji će se savršeno uklopiti u vaš dom a da pri tome imate i mogućnost kombinovanja boja i elemenata, posjetite salone Top meblo.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije Top Meblo HOMEinfo gledajte i na YouTube

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.