NavMenu

Praznični izgled trpezarije

Izvor: eKapija Petak, 10.12.2010. 15:12
Komentari
Podeli

S obzirom da se bliži vrijeme praznika trebali biste početi razmišljati o izgledu i uljepšavanju svoje trpezarije u kojoj ćete organozovati porodične praznične objede.Nudimo vam nekoliko savjeta koji bi vam mogli biti od pomoći. Očistite trpezariju.Kupite novi stolnjak. Izvadite servis za ručavanje koji obično koristite za posebne goste. Ukoliko ne posjedujete elegantni servis, preporučujemo vam kupovinu 30-dijelnog porculanskog servisa za jelo koji po cijeni od 55 KM, u trgovačkom centru Merkur na Stupu koji je partner emisije Top meblo HomeInfo (crveni servis).

Vrijeme je da vam predstavimo set koji se sastoji od trpezarijskog stola T6 i stolice Tommy. Sto je napravljen od punog drveta bukve ili hrasta, a trud koji je uložen pri izradi, oslikava i ova perfektno brušena i lakirana ploča stola. Debljina nogu je 8*8 cm, zbog čega je izuzetno stabilan. Sto za 6 osoba je idealan i za velike, ali i manje porodice. Konstrukcija stolice Tommy je napravljena od punog drveta bukve, a U sjedištu i naslonu se nalaze gurtne koje daju bolju udobnost i izdržljivost. Napomenimo i to da imate mogućnost izbora boja i materijala. U salonima Top Meblo, Sto košta nevjerovatne 422,90 KM, dok stolicu možete pronaći već od 135 KM.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije Top Meblo HOMEinfo gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.