NavMenu

Pogledajte kako napreduju radovi na dionici Pakovraće-Požega (VIDEO)

Izvor: eKapija Subota, 25.06.2022. 12:03
Komentari
Podeli
(Foto: YouTube/ Javno preduzeće Putevi Srbije/screenshot)
Putevi Srbije su na svom YouTube kanalu objavili video kojim se prikazuje napredak radova na izgradnji autoputa E-763, dionice Pakovraće - Požega.

Na toj dionici su planirana ukupno tri tunela - Tunel Laz - 2.850 metara, Tunel Munjino brdo - 2.780 metara i Tunel Trbušani - 278 metara koji je završen i otvoren.

U opisu je navedeno da su završeni radovi na izgradnji jednog od najvažnijih putnih pravaca u Republici Srbiji, dionici autoputa E-763 - Miloš Veliki od Preljine do Pakovraća, a video prikazuje trenutno stanje na dionici Pakovraće - Požega.

Podsjećamo da dužina dionice od Prеljinе do Požеgе iznosi 30,9 kilomеtara i izuzеtno jе komplеksna, jеr skoro trеćinu trasе činе mostovi i tunеli. Dionica Prеljina - Požеga prеdstavlja dio autoputa E-763, odnosno dio auto-puta Bеograd - Južni Jadran kojim sе ostvarujе vеza izmеđu Srbijе i Crnе Gorе, odnosno Bеograda i Južnog Jadrana. Ključna jе za povеzivanjе rеgiona i za jačanjе turističkih i privrеdnih kapacitеta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Zdravstvo

Zdravstveni turizam cvjeta u BiH, ljekari savjetuju oprez

Za razliku od administracije koja za vrijeme praznika slobodne dane provodi s obitelji, privatni liječnici, stomatolozi, kozmetičari, frizeri u BiH imaju pune ruke posla, i to ponajviše zahvaljujući dijaspori. Tako već početkom prvih proljetnih praznika, u vrijeme Uskrsa i Bajrama, mnogi bh. građani koji žive u inozemstvu će se sami ili s obitelji uputiti na tjedan dva u svoju matičnu domovinu ne samo kako bi posjetili rodbinu, već

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.