NavMenu

Odstranjivanje vlage u vašem domu

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.12.2010. 13:07
Komentari
Podeli

Ukoliko imate problem sa vlagom koji nerjetko narušava idilu našeg doma ali i negativno utječe na naše zdravlje preporučujemo vam upotrebu odstranjvača vlage. Odstranjivač vlage se zasniva na principu po kojem ultra upijajući kristali soli iz tableta pretvaraju suvišnu vlagu iz zraka u slanu otopinu u spremniku. Ne zauzima puno prostora a postiže fantastične rezultate. praktičnu primjenu odstranjivača vlage može imati u kupaonicama, trpezarijama i drugim djelovima vašeg doma u kojima se suočavatre sa problemom vlage. Ovakav praktičan oOdstranjivač vlage možete kupiiti u trgovačkom centru Merkur koji je partner emisije Top Meblo HOMEinfo.

Posebnu pažnju trebali bismo posvetiti uređenju trpezarije. Top Meblo vam upravo danas nudi jeftin i efikasan način. Trpezarijski sto T6 koji se nudi u nekoliko varijanti lako će se uklopiti u svaku trpezariju. Ovaj sto izrađen je od posebno izabranih materijala bukve i hrasta a možete ga naručiti u bojama bukva nature, orah, venge, hrast i hrast bijelo. Pored savršenog dizajna ovaj sto posjeduje perfektno izbrušenu ploču sa detaljima prirode. Dimenzije ovog proizvoda također možete izabrati sami u vašem najbližem Toplo meblo salonu. Sto dimenzija 90*90 možete kupiti po cijeni od 373.00 KM, dok trpezarijski sto T6 dimenzija 140*90 i 160*90 možete kupiti po cijeni od 442.00 KM odnosno 449.00 KM.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije Top Meblo HOMEinfo gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.