NavMenu

Maksimalno iskoristite usku kuhinju

Izvor: eKapija Utorak, 30.11.2010. 09:57
Komentari
Podeli

I najuže kuhinje mogu izgledati prostrano, samo se trebate pridržavati nekoliko pravila. Uske kuhinje ne bi trebale imati viseće elemente na zidovima, jer ih to čini natrpanim. Umjesto toga, postavite staklene police ili ofarbajte postojeće u boju vašeg zida. Za male kuhinje kupiti ugradbene uređaje. Oni jesu skuplji, ali efekat koji ćete dobiti u uskoj kuhinji je zaista nevjerovatan.Male kuhinje će izgledati puno ljepše sa svjtelim radnim pločama.
Još bolje ako su bez uzoraka i detalja. Razmislite i o postavljanju staklene radne ploče, koja će reflektovati svjetlost.

Danas vam preporučujemo Sto Emanuela XL i stolicu Rudi. Sto Emanuela izrađen je od punog drveta bukve. Dimenzije stola su 125*80 a uz izvlačenje nastavaka možete dobiti još dodatnih 40 cm korisne površine. U izradi ovog stola upotrebljene su visokokvalitetne vodilice. Ovom stolu svojom visinom savršeno odgovara moderno dizajnirana stolica Rudi. Stolica čija je konstrukcija izrađena od punog drveta bukve, uz mogućnost izbora boja i materijala, prilagodljiva je svakom prostoru. U izradi ove stolice upotrebljena je i visokokvalitetna spužva koja pored estetskih zadovoljava i funkcionalne potrebe.

Web-stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postat će omiljena destinacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije Top Meblo HOMEinfo gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina

Banjaluka dobija stambeno-poslovni kompleks The Simphony, evo kako će izgledati (FOTO)

Rezidencijalno-poslovna zgrada pod nazivom Simfonija (The Simphony) biće izgrađena u Ulici olimpijskih pobjednika u blizini Gradskog stadiona i zgrade Rаdio-televizije Republike Srpske u Banjaluci. Investitor je ovo zemljište dobio kao zamjenu za parcelu starog kina "Kozara". Pripremni radovi na izgradnji velelepne zgrade počeli su prije nekoliko dana. Investitor (ista kompanija koja je stajala iza projekta Cinema tower) je objavio

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.