Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 29.11.2010.| 14:10
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Auto centar Grozdanović: Tržištu nude i novi model Nissan Juke

(Foto: b)

Auto centar Grozdanović iz Sarajeva ovih dana provodi akciju besplatnog zimskog pregleda za automobile marke Nissan, Fiat, Alfa romeo i Lancia. Inače, ovaj centar posjeduje preko 40 godina iskustva u automobilskoj industriji.

Još od 1990. je ovlašteni partner u mreži ovlaštenih servisa Nissana. Od polovine 2009. godine, kada su otpočeli saradnju sa generalnim uvoznikom automobilskih marki Fiat, Alfa Romeo i Lancia- Autocommercom d.o.o., postali su i ovlašteni distributer originalnih rezervnih dijelova i serviser navedenih automobila unutar i izvan garancijskog perioda.

Što se tiče novina iz Nissan asortimana, Ronald Grozdanović, direktor ove kompanije, ističe da je nedavno na na bh. tržište došao novi model-Nissan Juke. Ovaj automobil je namjenjen mlađim kupcima. "Juke objedinjuje stav, moderan stil i energiju sa nestašlukom i zabavom. Danas na cestama ne postoji ništa slično", ističe direktor ove kompanije.

Što se tiče školovanja kadrova Grozdanović ističe da prakticiraju redovito školovanje po planu i programu navedenih proizvođača.

D.K.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.