Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 29.11.2010.| 15:26
Izdvojite članak Odštampajte vijest

ERP Consulting - fiskalni pisač uspješno prošao proceduru certificiranja

(Foto: b)

Stručna komisija za ispitivanje tehničke i funkcionalne ispravnosti uređaja uspješno je okončala proceduru ispitivanja funkcionalne i tehničke ispravnosti fiskalnog sustava firme ERP Consulting d.o.o. iz Sarajeva, ovlašteni proizvođač fiskalnih sustava za FBiH i Datalab partnera.

Pored fiskalnog pisača tipa ERP STAR SP700R, ispitivanje su uspješno prošli i GPRS terminal ERP SIM305, te softverska aplikacija ELINK.

Radi se o pisaču renomiranog svjetskog proizvođača STAR Micronics, koji je prepoznatljiv po kvalitetnim uređajima. STAR Micronics je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji pisača, te zajedno sa ELINK aplikacijom, predstavlja odlično rješenje za potrebe fiskalizacije u Federaciji BiH.

Pisač ERP STAR SP700R je napredni matrični pisač, kojeg odlikuju izuzetna kvaliteta, brzina ispisa i jednostavnost korištenja. Zbog svog praktičnog i kvalitetnog estetskog dizajna, SP700R predstavlja moderno i praktično rješenje za rad na blagajni. Dobro znana Starova pouzdanost jamstvo je za uspješnu i kvalitetnu fiskalizaciju.

Odlukom Komisije, ustanovljeno je da uređaji ERP Consulting -a ispunjavaju propisane uvjete za stavljanje u promet, te su ovime stečeni uvjeti za potpisivanje ugovora sa Federalnim ministarstvom financija, koje bi trebalo uslijediti u narednim danima, a zatim i prodaja na području Federacije BiH.

U narednom periodu ERP Consulting će na certificiranje uputiti i termalni pisač, model ERP STAR TSP650, za koji također očekuju pozitivan nalaz Komisije, s obzirom da se identičan firmware nalazi i ovom uređaju.

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte putem maila info@erp.ba.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.