NavMenu

Ispitivanje fiskalnog sustava ERP Consultinga u finalnoj fazi

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 22.11.2010. 12:55
Komentari
Podeli

ERP Consulting iz Sarajeva i fiskalni sustav ERP FISCAL u završnoj su fazi ispitivanja ispravnosti uređaja kod Komisije za ispitivanje ispravnosti tehničkih i funkcionalnih karakteristika dijelova fiskalnih sustava.

Uređaji koji su kod Komisije na ispitivanju su fiskalni pisač ERP STAR SP700R, GPRS terminal SIM305, te softverska aplikacija/ driver ELINK iz vlastite proizvodnje.

Kako je saopćeno, radi se o pisaču renomiranog svjetskog proizvođača STAR Micronics, koji kvalitetom znatno prevazilaze uređaje koji su trenutno u ponudi na tržištu Federacije BiH za potrebe fiskalizacije. STAR Micronics je jedan od svjetskih lidera u proizvodnji pisača, te zajedno sa ELINK aplikacijom iz naše proizvodnje, predstavlja najkompletnije i najbolje rješenje za potrebe fiskalizacije u Federaciji BiH.

"Naša prednost je kvalitetan proizvod, a zvaničnu potvrdu od strane Komisije očekujemo u narednim danima. ERP Consulting Vam nudi podršku i izuzetan kvalitet, te garantujemo uspješnu fiskalizaciju sa proizvodima koji će i cjenovno biti povoljniji u odnosu na uređaje koje nude konkurenti. S obzirom da na trajanje procesa ispitivanja uređaja ne možemo uticati, dok neki proizvođači/ zastupnici još uvijek nisu došli na red za ispitivanje, molimo Vas za strpljenje i povjerenje", poručuju iz ERP Consultinga.

Do konačnog završetka procesa certifikacije na koji svi čekamo, ERP Consulting možete direktno kontaktirati i upoznati se sa svojim obvezama u procesu fiskalizacije, kao i mogućnostima saradnje, našim sustavom, te da se pripremite za fiskalizaciju na najbolji način.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Njemačka firma u Laktašima dograđuje proizvodni pogon

Njemačko preduzeće u Laktašima Technics Programme Engineering podnijelo je Gradu Laktaši zahtjev za izdavanje ekološke dozvole za postrojenje za mašinsku obradu metala, izvještava Indikator.ba. Riječ je o dogradnji po postojećeg postrojenja u naselju Mahovljani, na parcelama označenim kao k.č. broj: 73/2 74/1, 75, 76, k.o. Mahovljani. Ukupna planirana bruto proizvodnja gotovih proizvoda iznosi oko 100 tona godišnje. Technics Program

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.