NavMenu

Vučić: Za sada nema ništa od projekta Jadar

Izvor: Beta Petak, 13.05.2022. 14:50
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/Jason Benz Bennee)
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da za sada nema ništa od realizacije projekta "Jadar" kojim je bilo planirano otvaranje rudnika litijuma kod Loznice.

On je na otvaranju Sajma automobila u Beogradu, na pitanje novinara, da li je odluka o obustavljanu projekta "Jadar" bila pogrešna, s obzirom na to da je na sajmu prikazan velik broj električnih automobila koji koriste litijumske baterije, rekao da "za sada nema ništa od projekta JadaR".

- Svaki put kada o tome kažem jednu reč oni kažu "aha Srbija se sprema da prevari nekoga" - rekao je Vučić.

Dodao je da se "niko ne sprema da prevari nekoga, ali da ne treba da mu oduzimaju pravio da misli i ima mozak".


Vučić je rekao da je nekada u lozničkom kraju bilo 25.000 ljudi, a danas 6.000, najviše 7.000, pa će da ih pita "koliko će da ih ostane za godinu, dvije ili tri".

- Da smo radili drugačije mogli smo da imamo 150.000 ili 200.000 stanovnika u cijeloj Loznici, za sedam-osam do deset godina. Ali kajanje je za neko drugo vrijeme, sada idemo da radimo neke druge stvari - rekao je Vučić.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.