NavMenu

Otvoren zatvoreni olimpijski bazen u Trebinju - Uloženo više od 13 mil KM (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 25.04.2022. 21:36
Komentari
Podeli
(Foto: TrebinjeLive/Zelimir K.)
U Trebinju je u ponedeljak, 25. aprila, otvoren objekat zatvorenog olimpijskog bazena koji se prostire na 10.000 metara kvadratnih, u koji su Hidroelektrane na Trebišnjici (HET) uložile više od 13 mil KM, javlja TrebinjeLive.

Vrpcu su svečano presjekli srpski član Predsjedništa Milorad Dodik, premijer Srpske Radovan Višković i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Gradonačelnik Ćurić je rekao da je riječ o impozantnom objektu, koji je već sada na ponos svih građana Trebinja i Srpske.

On je rekao da već sada postoje zainteresovane selekcije i klubovi koji bi upravo u Trebinju održavali svoje pripreme.

- Izgradnjom objekta očekujemo još bolje rezultate naših plivača i vaterpolista. Na inicijativu Grada oko 1.000 djece i omladine iz posebnih kategorija imaće besplatno korišćene bazena.

Direktor HET Gordan Mišeljić je naveo da je ovo jedna u nizu investicija ovog preduzeća u Trebinju i najveći objekat koji je izgradilo ovo preduzeće u posljednjim decenijama.

Premijer Radovan Višković je kaza da je ovo veličanstven objekat koji će moći da zadovolji potrebe vodenih sptova ne samo u Trebinju, već i u cijeloj Srpskoj.

- Očekujemo da se na velika vrata vrate plivanje i vaterpolo, čija je tradicija 70 godina. Ovo je jedan od najvećih sportskih objekata koji je izgrađen u Republici Stpskoj. Ponosan sam na Trebinje, Srpsku i HET koji je ispunio svoju obavezu - kazao je Višković.

Zatvorenim olimpijskim bazenom gazdovaće Javna ustanova Bazeni.


Fotogalerija
Zatvoreni olimpijski bazen Trebinje
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.