Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 08.11.2010.| 12:35
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Novo na eKapiji: Majstori fotografije biraju foto sedmice

(Foto: b)

Investiciono-poslovni sistem "eKapija" i prvi bh. portal o fotografiji "Fotografija.ba" pokrenuli su saradnju sa ciljem popularizacije fotografije u poslovnim krugovima kao i dodatno razvijanje svijesti o fotografiji.

Prva faza saradnje je izbor za fotografiju sedmice koja će se objavljivati na eKapiji svaki ponedjeljak. Selekciju vrši zajednički urednički tim, a u konkurenciju ulaze sve fotografije objavljene na portalu. Nastavak saradnje će se odvijati kroz nekoliko faza kojima će se nastojati pokazati i objasniti značaj fotografije u današnjem poslovanju.

Haris Čalkić, jedan od urednika portala Fotografija.ba, uvjeren je uspješnost buduće saradnje i nada se da će ovaj projekat uvesti nove trendove u poslovnom krugovima u BiH.

"Počastvovani smo što sarađujemo sa jednim portalom kao što je to eKapija.ba. Nadam se da ćemo uspjeti u zacrtanim ciljevima i povećati značaj kvaliteta fotografije u poslovnoj, ali i bilo kojoj drugoj prezentaciji", izjavio je Čalkić.

Urednički tim eKapije raduje se saradnji sa timom mladih i perspektivnih ljudi, koji su dokazali da svoj posao rade profesionalno i predano.

"Noviteti koje ćete uskoro imate priliku vidjeti na eKapiji još jedna su potvrda našeg opredjeljenja da čitaocima ponudimo bolji i kvalitetniji sadržaj. Nadam se da će saradnja sa portalom Fotografija.ba, biti od koristi i poslovnim ljudima koji žele poboljšati vlastiti vizuelni identitet, a samim tim i svoju poziciju na tržištu", poručuje urednica portala eKapija Danijela Kozina.

Foto: Midhat Mujkić

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.