NavMenu

Delta Holding: Presuda potvrdila poznato, Miroslav Mišković je radio po zakonu

Izvor: eKapija+ Petak, 25.02.2022. 09:55
Komentari
Podeli
Miroslav Mišković (Foto: YouTube/screenshot/Delta Holding)Miroslav Mišković
Pravosnažnom oslobađajućom presudom Apelacionog suda u Beogradu potvrđeno je ono što smo znali i što smo tvrdili u proteklih skoro 10 godina: da je poslovanje osnivača Delta Holdinga Miroslava Miškovića u potpunosti zakonito i prema važećim propisima, navedeno je u saopštenju kompanije.

Kako dodaju, ovakva presuda predstavlja "nesumnjivu satisfakciju za prvog čoveka Delte, kao vodećeg poslovnog čovjeka u regionu, ali i za sve zaposlene u kompaniji".

- Njome je jednom za svagda stavljena tačka na pokušaje da se ospori velika poslovna karijera duga gotovo pola vijeka, da se ugrozi čitava porodica Mišković i poslovanje kompanije koja zapošljava više od 4.000 ljudi - ističu.

Navode i da se presudom ne mogu ukloniti "ni gorak ukus, ni objektivne posljedice bezmalo decenijske kampanje kojoj je bio izložen vodeći domaći preduzetnik i Delta Holding kao jedna od najvećih i najuspješnijih kompanija u regionu".


- Bez tereta nepravedne medijske kampanje i optužnice za teška krivična djela, Miroslav Mišković se u potpunosti posvećuje strateškom vođenju Delta Holdinga sa pozicije predsjednika Upravnog odbora.

- Miroslav Mišković, porodica Mišković i Delta Holding ovom izjavom stavljaju tačku na sudski progon koji je trajao od decembra 2012. do danas. Molimo medije i najširu javnost da razumijeju da daljih izjava na ovu temu neće biti - zaključuje se.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.