NavMenu

BH Telecom – Od januara 2006. god. sniženje osnovnih usluga za 5%

Izvor: Fena Srijeda, 28.12.2005. 15:36
Komentari
Podeli

BH Telecom d.d. Sarajevo najavio je da uvođenjem poreza na dodanu vrijednost od 1. januara 2006. godine neće poskupiti svoje usluge budući da je odlučio da za 5% snizi cijenu osnovnih usluga, tako da će primjenom PDV-a po stopi od 17% cijene usluga BH Telecoma ostati na sadašnjem nivou.

Početkom 2006. godine biti će smanjene cijene priključaka, pa će tako priključak za BH Mobile umjesto dosadašnjih 33,6 KM koštati 26 KM što se odnosi na pripaid i postpaid korisnike. Osim toga, vrijeme kredita od 60 dana bit će produženo na 90 dana. Priključak za BH Line mrežu koji je dosad koštao 180 KM od 1. januara 2006. godine koštat će 150 KM, dok će cijena za drugi priključak na istoj adresi biti 75 KM, a za treći i svaki naredni 30 KM. Sve priključke na fiksnu mrežu moguće je platiti na rate.

I za usluge BiHnet mreže primjenjivat će niže cijene. Novu ponudu ADSL pristupa Internet mreži od 1. januara 2006. godine karakteriše sniženje cijena troškova instalacije (priključka) do 58%, cijene mjesečne pretplate do 50%, sniženje cijene dodatnog saobraćaja za pojedine korisničke pakete do 60%, te unapređenje i proširenje postojeće ponude ADSL pristupa (veća brzina za download/upoload).
BH Telecom omogućit će korisnicima u 2006. godini da s ovakvim cijenama pretplate mogu efikasno i jednostavno doći do svih informacija putem Interneta.

Uprava kompanije donijela je i odluku o stipendiranju 40 studenata završnih godina fakulteta koji su stručnošću vezani za djelatnost BH Telecoma. Tokom 2005. godine primljeno je 50 mladih stručnjaka, a 2006. godini, kadrovska struktura bit će popunjena s oko 100 visokoobrazovanih mladih kadrova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.