NavMenu

Turistički radnici regiona i Evrope u Banjoj Luci

Izvor: eKapija Subota, 16.10.2010. 11:40
Komentari
Podeli

Povodom manifestacije "BiH na drugi način", zamjenik gradonačelnika Banje Luke, Jasmin Komić, upriličio je danas, 15.oktobra, prijem za predstavnike turističkih agencija i turoperatora iz BiH, regiona i Evrope, saopćila je press služba Grada Banja Luke.

Komić je poželio dobrodošlicu turističkim radnicima u Banja Luku i izrazio uvjerenje da će oni, zajedno sa Turističkom organizacijom Grada Banja Luka, uskoro početi organizovano dovoditi turiste u Banju Luku.

Direktor Turističke organizacije Grada Banja Luka (TOBL), Ostoja Barašin, kazao je da je ovo jedan od najznačajnijih događaja za TOBL, jer su u Banja Luku stigli predstavnici 24 turističke agencije koji se bave organizacijom turističkih posjeta.

"Želimo da Banja Luka već u 2011.godini ugosti turiste koji će organizovano, preko agencija, doći u naš grad. Na ovaj način biće iskorišteni naši turistički kapaciteti i biće ispunjena naša osnovna misija da dovedemo što veči broj turista u Banju Luku", istakao je Barašin.

On je dodao da će za goste biti upriličena i posjeta Rafting centru "Kanjon", kao i prikaz etno običaja u Piskavici. Barašin je najavio i skoro potpisivanje ugovora o saradnji sa predstavnicima Krapinsko-zagorske županije iz Hrvatske.

Rukovodilac Jadansko-jonskog pula turističkih agencija, Zvonimir Butorac, inače rođen u Banjoj Luci, rekao je da je radostan zbog dolaska u Banju Luku. On je naglasio da je cilj ove grupacije da formira najbolje ponude koje se odnose na turističke potencijale zemalja jadransko-jonske regije. Kao posebno značajno odredište u BiH, Butorac je naveo Banju Luku i njene potencijale, pritom posebno istakavši turističke potencijale koje nudi kanjon Vrbasa za rafting i avanturistički turizam.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.