NavMenu

VTK BiH pripremila program edukativnih aktivnosti za 2022.

Izvor: eKapija Petak, 21.01.2022. 13:53
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Halfpoint/shutterstock.com)Ilustracija
Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine već duže od 20 godina priprema i implementira stručne edukativne programe, s ciljem podizanja i unaprjeđenja stručnih kompetencija svojih članica.

- Želja nam je članicama prezentirati nove ideje, pružiti im nova znanja i pokazati nove vještine koje će ih pripremiti za sve poslovne izazove sa kojim se budu susretali na lokalnim i međunarodnim tržištima - poručuju iz VTK.

Komorski edukativni programi su inovativni, obrađuju aktuelne i savremene teme, a realiziraju ih eksperti koji su pokazali i dokazali visok nivo stručnosti, kompetencija i ekspertize u oblastima koje obrađuju. Fokus edukativne ponude predstavljaju poduzetništvo i menadžment, a ono na šta je Komora posebno ponosna jeste činjenica da u kreiranju nastavnih planova i programa učestvuju i bh. kompanije, sa kojima kontinuirano razmjenjuju ideje o novim temama i edukacijama, potrebnim za jačanje njihovih kapaciteta i za što bolje pozicioniranje na tržištu.

- Članicama nudimo i edukativne programe u skladu sa najaktuelnijim standardima, a koji se realiziraju na osnovu međunarodnih akreditacija Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine kod drugih međunarodnih organizacija - dodaju.

Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine će u 2022. godini svojim članicama ponuditi po prvi put mogućnost pohađanja interaktivnih i multimedijalnih self-study kurseva, koji će biti postavljeni na Learning Management System-u (LMS) VTK/STK BiH.

U prilogu plan edukativnih ponuda koje je Komora pripremila u 2022. godini.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.