NavMenu

Agro Belgrade i Pčelarski sajam u planiranim terminima

Izvor: eKapija Petak, 21.01.2022. 13:55
Komentari
Podeli
(Foto: Branislava Petrović/eKapija)
Agro Belgrade 2022, specijalizovani sajamsko-konferencijski događaj posvećen voćarstvu, vinogradarstvu i povrtarstvu, biće održan na Beogradskom sajmu u planiranom terminu, od 27. do 29. januara 2022. godine.

Očekuje se da se na rekordnih 30.000 kvm okupe renomirani domaći i strani izlagači i brendovi, uključujući i predstavnike najvećih svjetskih kompanija u oblastima poljoprivredne mehanizacije, sistema navodnjavanja, sistema protivgradne zaštite i dostavna vozila. Među izlagačima će se naći i hemijske kuće, kao i firme koje se bave proizvodnjom prihrane bilja, zaštitari, sjemenske kuće, rasadničari, te firme iz prehrambene industrije.

Trodnevni konferencijski dio okupiće više od 20 domaćih i stranih govornika, a baviće se temama iz oblasti tržišta i plasmana svježeg voća, transporta, finansiranja, navodnjavanja, budućnosti proizvodnje bobičastog voća, kao i modernizacije srpske proizvodnje vina.


Agro Belgrade 2022. podržan je od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Grada Beograda - Sekretarijata za poljoprivredu i USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu.

U ranije planiranom terminu, 12. i 13. februara 2022, biće održan i 13. Državni pčelarski sajam, u organizaciji Saveza pčelarskih organizacija Srbije.





Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.