NavMenu

I ove godine državljanima Srbije besplatan parking u Banjaluci

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 17.01.2022. 09:40
Komentari
Podeli
Građanima Srbije omogućeno je da se i tokom ove godine besplatno parkiraju na teritoriji grada Banjaluka, saopšteno je na gradskom sajtu.

Gradonačelnik Draško Stanivuković donio je ovakvu odluku kao znak zahvalnosti za svu podršku, koju je Republika Srbija pružila Banjaluci, ali i cijeloj Republici Srpskoj.

Tako će svi građani Srbije, koji posjeduju vozilo sa registarskim oznakama Republike Srbije moći i 2022. godine da besplatno parkiraju na svim mjestima na kojima postoji naplata parkinga.

- Banjaluka je zahvalna Gradu Beogradu i Republici Srbiji čija će nedavna donacija od 6 mil KM biti najvećim dijelom usmjerena u izgradnju škole u naselju Ada, zatim stadiona sa profesionalnom atletskom stazom na Laušu, a dio sredstava biće uložen u izgradnju najvećeg gradskog parka. Ranije je, između ostalog, zahvaljujući donaciji Srbije u naselju Petrićevac sagrađen višenamjenski objekat, u sklopu kojeg su vrtić, ambulanta i objekat mjesne zajednice - navedeno je na sajtu Grada.


Kako podsjećaju, besplatan parking za državljane Srbije omogućen je od polovine prošle godine.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.