NavMenu

Sarajevski festival turizma od 30. marta do 1. aprila

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.01.2022. 09:47
Komentari
Podeli
Sarajevo (Foto: M DOGAN/shutterstock.com)Sarajevo
Od 30. marta do 1. aprila 2022. godine biće održan Sarajevski festival turizma 2022. u sklopu 42. Međunarodnog sajma turizma i ugostiteljstva, navodi se na sajtu općine Ilidža.

Tokom ovogodišnjeg festivala biće organizovana tematska konferencija, B2B susreti, stručno-edukativni i kulturno-umjetnički program, kao i degustacija tradicionalnih jela i pića uz raznovrstan izložbeni program.

Izlagači će na festivalu predstaviti domaće i inostrane turističke ponude, ali i promovisati turističke i prirodne potencijale BiH.


Inače, Sarajevski festival turizma već tradicionalno predstavlja važno mjesto okupljanja turističkog sektora, te je samim tim bitno marketinško sredstvo za prezentaciju ponude turističkih destinacija i usluga.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.