NavMenu

Uređenje stana: Koji stil izabrati?

Izvor: eKapija Petak, 08.10.2010. 08:40
Komentari
Podeli

Nema jednog određenog trenda uređenja doma koji bi se mogao naglasiti. Uvijek ih je više i svatko ih prilagođava sebi. No, u zadnje vrijeme najčešće se spominje moderan stil s dosta klasike. Ponovno su u trendu jastuci u dnevnom boravku, najčešće ukrašeni, tapete, prekrivači, vaze, kristali… Raspored sjedišta mora biti prilagodljiv tako da se u prostoriji za dnevni boravak može udobno smjestiti više osoba. Pri tom se manje grupe ne smiju osjećati izgubljeno, a velike skučeno u prostoru. No, dobro je ako uspijete rasporediti sjedišta tako da se u sobi može nesmetano odvijati nekoliko razgovora u isti mah. I, naravno, kod uređenja stana prvo uzmite u obzir svoj životni stil, jer prostorija može izgledati prekrasno, ali ako ne zadovoljava vaše potrebe nećete biti zadovoljni. Mnogi stilovi uređenja mogu se prilagoditi, ali neki su jednostavno nepraktični.

Klasik Lux

Predstavljamo vam garnituru Klasik Lux koja će upotpuniti izgled vaše dnevne sobe. Ručni rad, te nitne koje su u idealnom obliku opravdavaju njenu visoku cijenu. Sunđer je debeo nevjerovatnih 10 centimetara.. Koža je punjena perjem, što ovoj garnituri daje izuzetnu udobnost. Dekorativni jastuci koji prate ovaj trosjed, dvosjed i fotelju, posjeduju zračne otvore, te se tako prilagođavaju obliku tijela. Rađena je od prirodne goveđe kože, čak četvrte klase kvaliteta.. Ovakvi prirodni materijali, svakako će, doprinijeti vašem udobnom i opuštajućem ozračju prostorije, s`tim da imate mogućnost izbora boje i materijala.

U salonima Top Meblo, Garnitura Klasik Lux već od 6099 KM.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije TopMeblo HOMEinfo gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.