NavMenu

Wizz Air iz Sarajeva leti na šest novih destinacija u Njemačkoj i Skandinaviji

Izvor: Klix Petak, 17.12.2021. 08:26
Komentari
Podeli
(Foto: Fotokon/shutterstock.com)
Međunarodni aerodrom Sarajevo (MAS) pohvalio se s šest novih linija niskobudžetne aviokompanije Wizz Air. Ova kompanija sa sjedištem u Budimpešti u Sarajevu je bazirala je i drugi svoj avion.

- Kako je bilo i najavljeno, aviokompanija Wizz Air je pozicionirala svoj drugi avion u bazu na Međunarodnom aerodromu Sarajevo, te je od danas uspostavila aviolinije ka Frankfurtu, Kelnu, Hamburgu, Malmeu te od 17.12. ka Geteborgu, a od 19.12. i ka Oslu - napisali su juče iz MAS-a na društvenim mrežama.

U skladu sa zimskim redom letenja, Wizz Air planira realizovati šest dnevnih rotacija s oba aviona ka šest novih destinacija u Evropi, dodaju oni.


- Unatoč posljedicama koje je pandemija koronavirusa ostavila na naše poslovanje, odluka o otvaranju Wizz Airove baze pokazala se izuzetno uspješnom te je aviokompanija nakon samo šest mjeseci od uspostavljanja baze donijela odluku o pozicioniranju drugog aviona i uspostavljanju šest novih destinacija - kažu iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Dodik: Do kraja godine građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se nada da će do kraja godine biti dobijena građevinska dozvola za izgradnju aerodroma u Trebinju. - Mislim da ćemo do kraja godine uspjeti svi zajedničkim naporima da dođemo do građevinske dozvole za izgradnju aerodroma u Trebinju. To je zajednički projekat koji podržava i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić - rekao je Dodik prilikom obilaska sajma privrede u Mostaru. Vučić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.