NavMenu

Ljepota koja grije srce i dušu - Luštica Bay, oaza za hedoniste i predah od zime (FOTO)

Izvor: eKapija+ Petak, 17.12.2021. 07:44
Komentari
Podeli
(Foto: Lustica Bay/Nebojša Nešić)
Savršeni predah od zime je na dohvat ruke - Luštica Bay svim posjetiocima nudi mogućnost da otkriju nesvakidašnju ljepotu koja grije srce i dušu. Maštovite kulinarske đakonije i raznovrsne aktivnosti samo su neki od razloga za posjetu najljepšem poluostrvu crnogorskog primorja.

Porodična idila - zajednički odmor i mjesto za porodična okupljanja

Daleko od svih svakodnevnih obaveza a opet nadohvat ruke, Luštica bay je savršena destinacija za porodični odmor u zdravom, prirodnom okruženju, uz pregršt zanimljivih aktivnosti.

Lagana šetnja kroz živopisni Marina Village, nalik na autentično ribarsko naselje sa raznobojnim fasadama atraktivnih vila i apartmana, pruža i predivan pogled na marinu i svjetionik u sredini zaliva. Luštica Bay je, sa velim brojem restorana, idealan izbor za okupljanje i proslave koje su vam posebno važne.

(Foto: Lustica Bay/Nebojša Nešić)

Gastronomski kutak za svačiji ukus

Luštica bay je mjesto na kome bi svi trebalo da isprobaju miks autentičnih domaćih specijaliteta i internacionalnih kulinarskih čarolija - ručak u udobnom ambijentu restorana Kiki’s podstaći će apetit i najprobirljivijama - na meniju su najčuveniji domaći i međunarodni specijaliteti italijanske recepture, uz sjajnu selekciju vina. Cjelodnevna gastro ponuda restorana The Spot, oduševiće sve ljubitelje internacionalne kuhinje. Promenada Luštice ima još nekoliko gastro lokacija, a preporuka su i domaće njoke.


Zimska bajka za mališane

Pored brojnih sportskih terena i aktivnosti na otvorenom, djeca će svoju raznoodu pronaći u Kids Clubu i igraonicimama, uz maštovite animatore i atraktivno gejming iskustvo. Kada se umore od uzbuđenja, zabavljaće se ušuškani u toplom ambijentu hotela i apartmana, uz crtaće i video igrice. Neka im pri ruci bude i knjiga, za svaki slučaj, u inspirativnom okruženju prirodnih ljepota možda će poželjeti da urone u svijet mašte koji nije dio sajber realnosti.


Aktivni lifestyle Luštice Bay u svako doba godine

Luštica Bay nudi raznolike aktivnosti na otvorenom preko cijele godine, poput plivanja, jedrenja, kajaka, vožnje na sup dasci, avanture kvadovima, vožnje bicikla, planinarenja, trčanja ili pješačenja. Tu je vrhunski fitnes centar sa najsavremenijom opremom, a u hotelu The Chedi Lustica Bay možete isprobati FITTAR Smart Mirror, pametan i zabavan alat koji spaja tehnologiju sa fitness rutinama i gejmifikacijom.

(Foto: Lustica Bay/Nebojša Nešić)

Nova energija za duh i tijelo - jedinstveno spa iskustvo

Jedinstveno Spa Weekend iskustvo pružiće svim posjetiocima priliku da upoznaju autentične iscjeliteljske tradicije egzotičnog Balija, mističnog duha Indije i svete zemlje Tibeta. Opuštanje i meditacija, uz nove spoznaje svakako će biti trenuci za pamćenje.


Uzbuđenje otkrivanja nove destinacije

Prirodne ljepote poluostrva Luštica moguće je istražiti u pravom avanturističkom pohodu. Divlja ljepota ovog predjela nudi čist vazduh, azurno morsko plavetnilo i predivne plaže, gusto zelenilo isprepletano pješačkim stazama.

Šetnja plažom i stazom uz more djeluje osvežavajuće, a preko mosta se može stići i do plaže Almara čiji klub i bar, u okviru kompleksa Luštica Bay, predstavljaju popularnu ljetnju pozornicu koncerata i mjesto trendi izlazaka.

Pješke ili biciklom, moguće je obići maslinjake širom poluostrva Luštica, idiličnu skrovitu uvala Rose, kao i autentične farme i vinarije u kojima se mogu degustirati domaći proizvodi.

(Foto: Lustica Bay/Nebojša Nešić)

Vikend na moru ili pravi odmor po vašoj mjeri

Luštica Bay predstavlja zajednicu koja zaista pruža osjećaj pripadnosti. Svim posjetiocima za iznajmljivanje su dostupni stanovi sa pogledom na more, smještaj u kući, kao i u luskuznom butik hotelu The Chedi. Pravu poslasticu predstavlja ponuda SPA vikenda po specijalnoj cijeni.

Za sve one koji žele duži odmor u Luštici Bay, moguć je i mjesečni najam stana, ali i mjesečni boravak u hotelu The Chedi Luštica Bay u Grand Superior ili Grand Deluxe sobi. Obje imaju potpuno opremljenu kuhinju, pa su posjetiocima na raspolaganju i dodatni besplatni hotelski sadržaji: spa centar, teretana, parking…

Sve pogodonosti produženog odmora u Luštica Bay, kao što su uživanje u prirodi, mir, privatnost, kancelarijski opremljen prostor za rad, ljubazno osoblje, mogućnost korišćenja The Chedi Spa uz poseban popust, ili uživanje u izboru dobrih restorana u Marina Village, učiniće da boravak na Luštici postane nezaboravno iskustvo.



Fotogalerija
Luštica Bay
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.