NavMenu

Vebinar o upravljanju troškovima u neizvjesnom poslovnom okruženju 20. decembra

Izvor: eKapija Subota, 04.12.2021. 08:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / Tumisu)Ilustracija
Vanjskotrgovinska komora BiH poziva na vebinar "Upravljanje troškovima u neizvjesnom poslovnom okruženju", koji se planira održati 20. decembra 2021. godine putem Zoom online platforme.

Na vebinaru će se govoriti o tome kako upravljati troškovima i nositi se sa stalnim poslovnim promjenama. Neizvjesnost poslovnog okruženja skoro da nikada nije bila veća nego danas i ravnoteže u kojima smo do sada poslovali potpuno su poremećene. U takvom poslovnom ambijentu, traže se novi-stari alati za navigaciju i uspjeh. Troškovi su neizbježni, značajno rastu i moraju biti upravljivi, u ovakvom nepredvidivom okruženju.

Vebinar je namijenjen kompanijama i drugim organizacijama zainteresiranim za predmetnu problematiku.

Kotizacija za učešće na vebinaru iznosi 150 KM+PDV. Za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja, trening materijali i certifikat o pohađanju obuke. Više informacija o vebinaru možete pronaći u pozivu.

Iz VTK BiH poručuju da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na vebinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 14.12.2021. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.