NavMenu

Vlada FBiH daje 30 mil KM za nabavku aviona i helikoptera radi akcija zaštite i spasavanja

Izvor: eKapija Utorak, 30.11.2021. 12:21
Komentari
Podeli
(Foto: ilfaber/shutterstock.com)
Federalna vlada je usvojila prvi izvještaj o radu Radne grupe za izradu Elaborata o nabavci letjelica za zaštitu i spašavanje, neophodnim uslovima za logističku podršku, organizaciju, finansiranje i druga pitanja dd značaja za uspostavljanje, funkcionisanje i upotrebu zračnih snaga za gašenje požara i druge zadatke zaštite i spašavanja.

Vlada je Federalnu upravu civilne zaštite zadužila da, u roku od sedam dana, pripremi i dostavi joj prijedlog za izmjenu Rješenja o imenovanju Radne grupe, kojim će rok za izradu Elaborata biti produžen za 90 dana.

Kako je u ponedeljak, 29. novembra, zaključeno, u Budžetu FBiH za 2022. godinu za realizaciju prve faze nabavke letjelica (aviona i helikoptera) za gašenje požara i druge zadatke zaštite i spašavanja, osigurati 30.000.000 KM

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina

Banjaluka dobija stambeno-poslovni kompleks The Simphony, evo kako će izgledati (FOTO)

Rezidencijalno-poslovna zgrada pod nazivom Simfonija (The Simphony) biće izgrađena u Ulici olimpijskih pobjednika u blizini Gradskog stadiona i zgrade Rаdio-televizije Republike Srpske u Banjaluci. Investitor je ovo zemljište dobio kao zamjenu za parcelu starog kina "Kozara". Pripremni radovi na izgradnji velelepne zgrade počeli su prije nekoliko dana. Investitor (ista kompanija koja je stajala iza projekta Cinema tower) je objavio

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.