NavMenu

Burson-Marsteller u partnerstvu sa Chapter4 pojačava svoju mrežu u regionu jugoistočne Evrope

Izvor: eKapija Utorak, 21.09.2010. 10:46
Komentari
Podeli

Burson-Marsteller, vodeća svjetska korporacija u domenu odnosa sa javnošću i komunikacija, objavila je danas svoj ulazak u ekskluzivno partnerstvo sa Chapter4 Communications Consulting. Chapter4, sa sjedištem u Austriji, upravlja opsežnom mrežom agencija diljem zemalja jugoistočne Evrope (SEE) uključujući: Mađarsku, Bugarsku, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Rumuniju, Kosovo, Albaniju i Crnu Goru. Chapter4 blisko sarađuje sa novom podružnicom Burson-Marsteller-a u Austriji, Ecker & Partner. Podsjećamo, Chapter4 je zamijenio nekadašnju filijalu Burson-Marsteller-a, Hochegger CEE.

"Zadovoljstvo mi je objaviti ekskluzivno udruživanje Burson-Marsteller-a i Chapter4. Znajući koliko je u porastu prisutnost i ekonomski uticaj zemalja jugoistočne Evrope, presudni faktor je ponuditi našim sadašnjim i budućim klijentima snažnu i pouzdanu mrežu u tom regionu", riječi su Jeremy-ja Galbraith-a, generalnog direktora Burson-Marsteller za region Evropa-Bliski istok-Afrika (EMEA). "Sa svojim snažnim i obimnim portfoliom agencije, prisutne u regionu jugoistočne Evrope (SEE), Chapter4 će značajno doprinijeti našoj postojećoj mreži agencija u centralnoj i istočnoj Evropi", dodao je on.

Chapter4 razvija i implementira komunikacijske strategije i obezbjeđuje klijentima sveobuhvatne usluge u domenu komunikacija, nudeći i profesionalnu ekspertizu tržišta na čitavom području jugoistočne Evrope.

"Mi kombiniramo opsežan globalni 'know-how' sa ekspertizom na lokalnom nivou da bi što bolje uslužili međunarodne klijente i ponosni smo na činjenicu naše uloge regionalnog centra-čvorišta za vodeću i globalno prisutnu komunikacijsku korporaciju Burson-Marsteller", komentar je Severin-a Heinisch-a, direktora Chapter4 Communications Consulting.

"Chapter4 nudi komunikacijska rješenja 'po mjeri', a u isto vrijeme održava nivo i kvalitet standarda usluge u regionu. Novo partnerstvo osigurava čvrstu mrežu u istočnoj i jugo-istočnoj Evropi i ubijeđeni smo da je Chapter4 najbolji partner za naše klijente", rekao je Roman Geiser, glavni operativni direktor Burson-Marsteller-a za region Evropa-Bliski istok-Afrika (EMEA).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.