NavMenu

Savjeti za uređenje kuhinje

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 20.09.2010. 11:50
Komentari
Podeli

Organizirajte svoju kuhinju prema različitim ulogama kuhinje; pripreme hrane, konzumiranje hrane, čišćenje kuhinje i skladištenje namirnica. Ne zaboravite isplanirati kutak za ispijanje kave ili čišćenje povrća. Dobro uređena kuhinja vodi brigu o svim nabrojanim elementima.
Uredite kuhinju tako da bude zabavna Vašim gostima dok čekaju da pripremite jelo. Lijepi zidni sat ima dekorativnu ali i funkcijsku ulogu, pokušajte urediti svoju kuhinju tako budi pozitivne emocije prema hrani kod Vaših gostiju. Ako radite potpuno novu kuhinju i imate mogućnost svakako ugradite prozore, naglasiti će unutrašnjost kuhinje prirodnim svjetlom. Radne površine od prirodnog kamena reflektiraju manje svjetla od keramičkih pločica, imaju prirodniji izgled i uvijek će biti in.

Stolica Rudi

U ovom izdanju predstavljamo vam stolicu Rudi, u bojama koje vi izaberete, jednostavne forme i ergonomskog dizajna. Rudi se savršeno uklapa u moderan ambijent, a uz veliki izbor boja savršen je za trpezarije koje su sastavni dio dnevnih boravaka. Anatomski svedeno sjedalo, punjeno čvrstom spužvom i visoko postavljen naslon, pružaju čvrst oslonac i u isto vrijeme rasterećuju ostatak tijela. Rudi spada u najkvalitetnije, najprodavanije, ali ujedno i najkopiranije stolice. Rudi predstavlja odličan izbor čija trajnost, kvalitet i elegancija, svrstavaju ovaj model u vrh Top meblo ponude. Nevjerovatnih 69 KM.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.

Emisije Top Meblo HOMEInfo gledajte i na YouTube OVDJE

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.