NavMenu

Raspisan poziv za besplatnu analizu površinske obrade proizvoda drvne i metalske industrije

Izvor: eKapija Petak, 15.10.2021. 10:47
Komentari
Podeli
(Foto: Tyler Olson/shutterstock.com)
GIZ kancelarija u Sarajevu i Sarajevska regionalna razvojna agencija SEDRA su objavile poziv za preduzeća iz oblasti drvne i metalske industrije radi besplatne usluge analize površinske obrade drvnih i metalnih proizvoda.

SEDRA i Mašinski fakultet Univerziteta u Sarajevu uspostavili su laboratoriju za analizu površinske obrade drvnih i metalnih proizvoda, u okviru istoimenog projekta koji finanisra GIZ.

Cilj uspostave laboratorije je da se omogući preduzećima iz ove dvije oblasti da izvrše analizu kvaliteta površinske obrade poluproizvoda i proizvoda, kako bi stekli osnovnu za njihovo poboljšanje, istaknuto je u pozivu.


Zainteresovani treba da pošalju prijavni obrazac koji se može naći na veb sajtu agencije SEDRA, a preduzeća mogu da dostave do pet uzoraka svojih poluproizvoda i proizvoda za koja mogu bez naknade dobiti analizu do pet parametara.

Ostale detalje poziva i načina prijave pogledate OVDJE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Finansije

Lidl BH ponovo povećao kapital, sada je već riječ o velikom iznosu

Njemačka kompanija, odnosno njena ispostava u Bosni i Hercegovini – Lidl BH ponovo je povećala kapital. Osnivački kapital kompanije registrovane u Sarajevu sada iznosi 284,5 mil KM, odnosno preko četvrtine milijarde maraka, piše BiznisInfo.ba. Podsjećanja radi, kompanija se uveliko sprema za početak rada na našem tržištu. U izgradnji je nekoliko objekata, a proces zapošljavanja je u punom zamahu. Prema informacijama BiznisInfo.ba,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.