Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 06.09.2010.| 13:54
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Izbor muškog Fox modela 2010: Dobitnik titule Voljen Gubeljić iz Mostara

(Foto: b)

Modna agencija Fox iz Beograda u saradnji sa predstavništvom prestižnog brenda za kozmetiku "Sexy Hair" organizovala je izbor za muškog Fox modela BIH 2010, koji se održao 07. Avgusta u Jablanici u velikoj dvorani muzeja "Bitka na Neretvi". Ovaj izbor je predstavljao sjajnu priliku za sve modele da svojim nastupom pokažu svoje kvalitete i osvoje vrijedne nagrade.

Na ovom takmičenju je učestvovalo 8 modela, a pobjednik i dobitnik titule muškog Fox modela BIH 2010 jeste Voljen Gubeljić iz Mostara. Voljen je dobio ugovor za angažman u vrijednosti od 5.000 EUR sa modnom agencijom FOX na godinu dana sa kojim ostvaruje mogućnost rada izvan granica Bosne i Hercegovine. Također, osvojio je i profesionalni book Dejana Miličevića, putovanje u Tursku kao i brojne druge nagrade sponzora ovog takmičenja.

U okviru programa održana je i specijalna revija frizura pod nazivom Sexy Hair u izvedbi Adnela Mešića kojim je ovaj prestižni brend kozmetike za kosu najavio svoj ulazak u BiH. Sve prisutne su svojim nastupima dodatno zabavili Jelena Tomašević i Fuad Backović Deen. Jelena i Adnel su, osim što su bili zaduženi za dobru zabavu, bili i članovi žirija ovog takmičenja zajedno sa modnim fotografom i režiserom muzičkih spotova Dejanom Miličevićem, make up artist-om Fox agencije Markom Nikolićem i Majom Žuržulović ispred kompanije Alma Ras.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.