NavMenu

Izbor muškog Fox modela 2010: Dobitnik titule Voljen Gubeljić iz Mostara

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 06.09.2010. 13:54
Komentari
Podeli

Modna agencija Fox iz Beograda u saradnji sa predstavništvom prestižnog brenda za kozmetiku "Sexy Hair" organizovala je izbor za muškog Fox modela BIH 2010, koji se održao 07. Avgusta u Jablanici u velikoj dvorani muzeja "Bitka na Neretvi". Ovaj izbor je predstavljao sjajnu priliku za sve modele da svojim nastupom pokažu svoje kvalitete i osvoje vrijedne nagrade.

Na ovom takmičenju je učestvovalo 8 modela, a pobjednik i dobitnik titule muškog Fox modela BIH 2010 jeste Voljen Gubeljić iz Mostara. Voljen je dobio ugovor za angažman u vrijednosti od 5.000 EUR sa modnom agencijom FOX na godinu dana sa kojim ostvaruje mogućnost rada izvan granica Bosne i Hercegovine. Također, osvojio je i profesionalni book Dejana Miličevića, putovanje u Tursku kao i brojne druge nagrade sponzora ovog takmičenja.

U okviru programa održana je i specijalna revija frizura pod nazivom Sexy Hair u izvedbi Adnela Mešića kojim je ovaj prestižni brend kozmetike za kosu najavio svoj ulazak u BiH. Sve prisutne su svojim nastupima dodatno zabavili Jelena Tomašević i Fuad Backović Deen. Jelena i Adnel su, osim što su bili zaduženi za dobru zabavu, bili i članovi žirija ovog takmičenja zajedno sa modnim fotografom i režiserom muzičkih spotova Dejanom Miličevićem, make up artist-om Fox agencije Markom Nikolićem i Majom Žuržulović ispred kompanije Alma Ras.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.