NavMenu

Oglašena treća prodaja imovine Agroherca iz Bileće

Izvor: eKapija Utorak, 28.09.2021. 11:03
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Goran Bogicevic/shutterstock.com)Ilustracija
Stečajni upravnik Agroherca iz Bileće je oglasio javnu prodaju pokretne i nepokretne imovine putem usmenog javnog nadmetanja.

Od nekretnina prodaju se zemljišta (oranice i kosanice), kao i silos veličine od 1.203 m2, mješaona od 559 m2, zatim fabrika keksa 95 m2, pakara 1.017 m2 i drugo.

Sve nekretnine se prodaje u paketu po procijenjenoj vrijednosti u iznosu od 1.386.550 KM.

Od pokretnosti oglašena je prodaja transformatorske stanica, proizvođača Energoinvest, tip BTS 10/0,4 kV, 630 kVa, godina proizvodnje 1982. po početnoj licitacionoj cijeni od 11.999 KM.

Nad navedenom nepokretnom i pokretnom imovinom ne postoje lica koja imaju pravo preče kupovine. Prodaja naprijed navedene imovine stečajnog dužnika obaviće se putem usmenog javnog nadmetanja licitacije dana 28. oktobra.

- Navedena imovina prodaje se u viđenom stanju i postojećem pravnom statusu, te se naknadne reklamacije ne uvažavaju. Imovina koja je predmet prodaje može se razgledati svakim radnim danom od 10 do 14 časova. Troškovi koji su vezani za prenos vlasništva, PDV, porezi i drugo padaju na teret kupca. Na licitaciji pravo učešća imaju pravna i fizička lica koja uplate kauciju pod tačkom 1 u iznosu od 50.000 KM, a pod tačkom 2 u iznosu od 10% od početne licitacione cijene za licitiranu pokretnu imovinu - navodi se u oglasu.

Podsjećamo da je u aprilu ove godine po prvi put oglašena prodaja imovine Agroherca i to po cijeni od 2,7 mil KM za nekretnine i 36.000 KM za transformatorsku stanicu. U julu je takođe objavljena licitacija sa umanjenom cijenom od 1,9 mil KM za nepokretnosti i 14.400 KM za stanicu.

Više detalja je dostupno OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.