NavMenu

Grupacija Militzer & Munch otvorila predstavništva u BiH i Crnoj Gori

Izvor: eKapija Utorak, 21.09.2021. 07:29
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Don Pablo/shutterstock.com)Ilustracija
Grupacija Militzer & Munch otvorila je dvije nove poslovne jedinice u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Kako je saopšteno iz kompanije, predstavništva u Sarajevu i Podgorici počela su da rade krajem avgusta, a grupacija na ovaj način, sa fokusom na logističke usluge i drumski transport, jača mrežu u regionu Balkana.

- Kompanije nude cijeli niz usluga Militzer & Munch grupacije. Poseban fokus je na organizovanju drumskog transporta FTL i LTL, kao i na carinjenju - navodi se u kompanijskom saopštenju.

Na oba ova tržišta Militzer & Munch vidi veliki potencijal za dalji rast, a dvije nove podružnice posljedica su uspješnog poslovanja predstavništva koje je 2019. godine otvoreno u Srbiji.

Kako je objašnjeno, Srbija će u budućnosti služiti kao centar Militzer & Munch za Zapadni Balkan.

- Mnogi kupci sa kojima radimo u Srbiji aktivni su i na drugim tržištima u regionu. Ti kupci uglavnom dolaze iz modnog i tekstilnog, automobilskog i hemijskog sektora. Zbog toga će ova dva nova predstavništva uglavnom prevoziti robu za kompanije iz ovih industrija - rekao je Nikola Vasiljević, generalni direktor Militzer & Munch u Crnoj Gori i BiH i izvršni direktor kompanije u Srbiji.

Otvaranjem novih podružnica Militzer & Munch će povezati nekoliko tržišta sa visokim potencijalom rasta, a istovremeno ojačati sopstvenu mrežu, poručio je Filip Simović, generalni direktor kompanije u Srbiji.

- Prevoz robe ka Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori stiže na odredište preko Beograda, gdje smo nedavno stekli i logističku nekretninu koju smo prethodno iznajmljivali - rekao je Simović.

U regionu Balkana, Militzer & Munch posluje u Grčkoj, Bugarskoj i Rumuniji, i već nudi širok spektar logističkih usluga u cijelom regionu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.