NavMenu

Centar Skenderija nabavlja opremu za klizalište - Vlada KS podržava i kupovinu sadržaja radi organizacije sajmova

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 13.09.2021. 08:05
Komentari
Podeli
(Foto: Oleg Troino/shutterstock.com)
Ministar privrede Kantona Sarajevo Adnan Delić potpisao je u petak, 10. septembra, sporazume s direktorom Centra Skenderija Amerom Kapom za finansiranje projekta "Zimska čarolija na Skenderiji", odnosno nabavku opreme za proširenje kapaciteta klizališta i dodatnih sadržaja, saopšteno je iz Vlade KS.

Ovo ministarstvo će takođe finansijski podržati razvoj sajamske djelatnosti KJP Centar Skenderija, kroz nabavku opreme za dodatni razvoj ove djelatnosti. Oba projekta imaju za cilj unapređenje poslovanja preduzeća, kao i afirmiranje kulturnih, sportskih i posebno aktivnosti za mlade, te promociju i afirmaciju grada Sarajeva u državi i van granica Bosne i Hercegovine.

- Naša preduzeća imaju kontinuitet rada i postojanja, ona su brendovi, a to je ono što se u savremenom poslovanju dosta vrednuje, i zato treba da iskoristimo tu prednost, kreiramo općedruštvene sadržaje i pospješimo poslovanja javnih preduzeća - kazao je ministar Delić.

Centar Skenderija je preduzeće koje ima kontinuitet organiziranja sajmova i drugih javnih događaja, te će se imlementacijom ovog projekta unaprijediti organizacija sajmova. Kroz projekt nabavke opreme i proširenja klizališta očekuje se poboljšanje saradnje između kulturnih i sportskih ustanova, kao i unapređenje kvaliteta organizacije kulturnih i sportskih manifestacija.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.