NavMenu

Darko Milunović dolazi na čelo Zavoda za statistiku RS

Izvor: Capital Utorak, 07.09.2021. 11:38
Komentari
Podeli
Darko Milunović (Foto: YouTube/Screenshot)Darko Milunović
Dosadašnji izvršni direktor za ekonomsko finansijske poslove i član Uprave Elektroprivrede Republike Srpske (ERS) Darko Milunović od sutra je vršilac dužnosti direktora Republičkog zavoda za statistiku, objavljeno je u Službenom glasniku RS.

Istovremeno s imenovanjem Milunovića, Vlada je razriješila dosadašnjeg direktora Zavoda za statistiku Radosava Savanovića, a zatim ga imenovala na poziciju zamjenika direktora u istoj toj instituciji.

Sva rješenja o kadrovskim promjenama stupaju na snagu sutra.

Milunović je master statistike i asistent je na više fakulteta Univerziteta Banjaluka. Ranije je bio i savjetnik Željke Cvijanović, dok je bila premijer Srpske.

Kao stručnjak za statistiku radio je analize za SNSD o izlasku birača i glasanju na izborima, a koje su se, prema saznanjima Capitala, pokazale tačnim.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Spreman novac za Vidikovac iznad Trebinja, raspisan i tender za izvođača radova

Gostujući u jutarnjem programu Herceg televizije, gradonačelnik Grada Trebinja, Mirko Ćurić govorio je o raznim temama, među kojima su i projekti značajni za ovaj grad. Ćurić je istakao da je u planu izgradnja vidikovca iznad Trebinja, što će sigurno biti turistička atrakcija. Dodao je da turisti iz godine u godinu žele da vide nešto novo, a Grad Trebinje će nastojati da im to i pruži. - Spremna je projektna dokumentacija za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.