Izvor: eKapija | Utorak, 24.08.2010.| 12:32
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Za bezbrižno ljeto sa VGT osiguranjem do 31.avgusta

(Foto: b)

Peta po redu ljetna kampanja VGT osiguranja Za bezbrižno ljeto bliži se kraju i završava 31. avgusta. U okviru kampanje u ponudi su posebno kreirani paket-proizvodi koji pored osiguranja od auto-odgovornosti, u centar pažnje stavljaju i putno-zdravstveno osiguranje, osiguranje stana i stvari domaćinstva, te kasko-osiguranje. Uz ove pakete pripremljeni su i posebni pokloni za naše klijente.

"Ove godine dio kampanje su bili paketi proizvoda Home, Road i Travel, koji su imali za cilj naše klijente učiniti bezbrižnim u domu, u automobilu i na putovanju. Ideja koja stoji iza ove kampanje, jeste naša želja da pored obaveznog osiguranja od auto-odgovornosti našim klijentima približimo prednosti drugih vidova dobrovoljnih osiguranja", istakla je Mersiha Begić, izvršna direktorica VGT osiguranja. Naglasila je da je i ove godine u funkciji bila besplatna info-linija u slučaju saobraćajne nezgode za sve naše građane koji su bili na ljetovanju u Republici Hrvatskoj.

Pravna pomoć i savjeti pruženi su svima koji su pozvali besplatan broj 099 2345 000, dok su posebne pogodnosti imali osiguranici VGT-a. Za njih je u slučaju havarije prilikom saobraćajne nezgode osiguran besplatan prevoz vozila do mjesta prebivališta u Bosni i Hercegovini. "U bezizlaznoj situaciji, sa neispravnim automobilom, te sa malim djetetom, ljubazno i stručno osoblje VGT osiguranja izašlo mi je u susret, te su moj problem riješili u kratkom roku i omogućili mi da nastavim bezbrižno ljetovanje", izjavila je nakon asistencije Alma Kapo iz Sarajeva i dodala da se na ličnom iskustvu uvjerila koliko je dobro što postoji ovakva ljetna akcija, jer čovjek nikad ne zna gdje i kad će mu se dogoditi nezgoda, koja mu može zakomplikovati život.

"Vjerujemo da smo na ovaj način zaokružili cijelu ljetnu ponudu, kojom kontinuirano pokazujemo da brinemo o našim korisnicima", zaključila je Begić.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.