NavMenu

"Najozbiljnija" društvena mreža na netu postaje još ozbiljnija

Izvor: Nezavisne novine Petak, 03.09.2021. 07:20
Komentari
Podeli
IlustacijaIlustacija
Od kako postoje, društvene mreže se međusobno prate i trude da ne zaostaju jedna za drugom. Mogućnost kreiranja "priča", koju je prvi uveo Snapchat (Snapchat Story) za kratko vrijeme se proširila i postala popularna i na ostalim platformama, pa se tako danas više "storija" dnevno objavljuje na Instagramu nego na samom Snapchatu.

Ima, međutim, i suprotnih primjera. Tako je jedna od, uslovno rečeno, najozbiljnijih mreža - LinkedIn, u vlasništvu Microsofta, sada odlučila da ukine mogućnost postovanja "priča". LinkedIn je, kao mreža namenjena povezivanju poslovnih ljudi, sada shvatio da "zabavan način" sa prezentaciju sadržaja nije nešto što njegovi korisnici vole da koriste, pa je zato najavio da će im uskoro ponuditi "nešto drugačije i bolje".

Iz Microsofta navode da su, na osnovu dosadašnjih iskustava, zaključili da njihovi korisnici vole duže i sadržajnije video snimke u kojima do izražaja dolazi njihova ličnost, profesionalnost i stručnost, piše ZDnet.

Korisnici LinkedIna, takođe, žele i dodatne kreativne alate kojima će moći u većoj mjeri da privuku pažnju i podstaknu veći angažman korisnika, tvrde iz Microsofta. Zato će biti zanimljivo vidjeti kako će korisnici prihvatiti novu opciju i da li će objavljivati više videa nego do sada.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.