NavMenu

Odgođen Sajam privrede Tešanj 2021

Izvor: Bussines Magazine Nedjelja, 29.08.2021. 09:31
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)Ilustracija
Udruženje privrednika Biznis centar Jelah – Tešanj je u sklopu svojih redovnih godišnjih aktivnosti usvojilo i plan organizacije privredne manifestacije 16. Međunarodni sajam privrede Tešanj – BiH 2021, u periodu od 23. do 26. septembra 2021. godine.

U skladu sa tim vršene su pripreme na ovom projektu i uložen veliki napor, kao i realizovan plan svih aktivnosti koje su tekle po predviđenoj dinamici. Sve operativne aktivnosti su dovedene u završnu fazu sa stepenom realizacije više od 80 posto, uz neizostavne nastale troškove implementacije sajamskog projekta. Posebno naglašavamo da su sve aktivnosti vođene pod pretpostavkom da će epidemiološka situacija biti povoljna za organizaciju ove značajne i masovne privredne manifestacije.

- Na vanrednoj sjednici Upravnog odbora, održanoj dana 26. avgusta.2021. godine, uz intenzivne razgovore i konsultacije sa institucijama odgovornim za definiranje epidemioloških mjera, uprkos završnoj organizacijskoj fazi, kao i nastalim implementacijskim troškovima projekta, prioritet je postavljen na sigurnost i zdravlje svih učesnika sajma i usvojen je zaključak da, kako se situacija po pitanju povećanja broja zaraženih u BiH nažalost usložnjava, te da time zdravlje naših građana, izlagača i uposlenika, koje je najvažnije, može biti ozbiljno ugroženo, Upravni odbor smatra najprimjerenijim da se ovogodišnji Sajam privrede odgodi za vrijeme kada ćemo svi zajednički, bez bilo kakvih mjera, moći posjetiti najbolji i najznačajniji sajam u BiH. Ovim putem želimo da, zbog naše gore navedene odluke, uputimo izvinjenje svim izlagačima koji su potvrdili svoje učešće, izlagačima koji su to namjeravali učiniti, kao i svim ostalim partnerima i prijateljima našeg Sajma, kroz najiskrenije želje za dobro zdravlje svih, kako građana BiH, tako i građana zemalja regiona, u vjeri da ćemo 16. Međunarodni sajam održati naredne godine - saopćeno je.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.