NavMenu

Raspisan međunarodni tender za projektovanje i izgradnju nove onkološke klinike na UKC RS - Vrijednost radova skoro 50 mil KM

Izvor: eKapija Petak, 20.08.2021. 14:12
Komentari
Podeli
UKC RSUKC RS
Univerzitetski klinički centar Republike Srpske raspisao je međunarodni javni poziv za projektovanje, izgradnju i opremanje namjenskog objekta za pružanje zdravstvene zaštite oboljelim od malignih bolesti u banjalučkom naselju Petrićevac.

Kako je navedeno procijenjena vrijednost radova je 48.129.000 KM bez PDV-a.

- Konstantan rast malignih bolesti u RS i neadekvatni kapaciteti bolničkih centara u kliničkom centru doveli su do potrebe izgradnje novog objekta namijenjenog pružanju zdravstvene zaštite oboljelim od malignih bolesti. Cilj projekta je izgradnja objekta koji bi u sebi obuhvatio kliniku za hematologiju, kliniku za onkologiju i kliniku za palijativnu njegu - navodi se u tenderskoj dokumentaciji.

Takođe, u budući objekat planirano je da se presele svi postojeći kapaciteti osim dijela namijenjenog liječenju zračenjem, koji ostaje u centralnom dijelu UKC RS.

Novi objekat bi trebao da ima spratnost suteren, prizemlje, četiri sprata i terasu, a gabariti su 30x65m.

Projektovani kapacitet ovog objekta je 371 ležaja za duži smještaj pacijenata, kao i 50 dnevnih terapijskih ležaja.


Navodi se i da se u oblikovanju budućeg objekta treba težiti modernom izgledu, koji bi se uklopio u postojeću arhitekturu kliničkog kompleksa.

Ponude koje treba da važe minimalno 180 dana primaju se do 6. oktobra, a više detalja možete pogledati OVDJE.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.