Izvor: eKapija | Četvrtak, 05.08.2010.| 13:53
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Inovacioni centar Banja Luka bira najbolju poslovnu ideju

(Foto: b)

Inovacioni centar Banja Luka (ICBL) objavio je konkurs za sve inovativne i preduzetnički orjentisane osobe da prijave svoje poslovne ideje i apliciraju za svoje mjesto u Inkubatoru ICBL-a.

Osnovni cilj Inkubatora je odabir poslovnih ideja koje su zasnovane na znanju, koje su inovativne i konkurentne, te imaju tendenciju da tokom boravka u Inkubatoru prerastu u uspješan posao.

Na konkurs se mogu prijaviti mlade kompanije iz Republike Srpske koje posluju manje od 2 godine i žele da unaprijede svoje poslovne ideje, kompanije koje žele da uspostave filijale u Inkubatoru i istraživački timovi iz akademske zajednice proizašli iz univerzitetskih eksperimentalnih projekata ili istraživačko-razvojnih odjeljenja.

Ako ste start-up baziran na znanju, spin-of univerzitetskog projekta ili R&D odjeljenje nacionalne kompanije onda je ICBL Inkubator pravo mjesto gdje biste trebali pozicionirati vaše poslovanje.

Inkubator nudi usluge visoko kvalitetnog smještaja u savremeno opremljenim prostorijama, poslovni konsalting, obuku, a sve u cilju razvoja Vaše poslovne ideje.

Konkurs za poslovne ideje je otvoren do 01. septembra 2010. godine.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.