NavMenu

Vrnjačka Banja dobila još jedan luksuzni hotel sa pet zvjezdica (FOTO)

Izvor: eKapija Utorak, 20.07.2021. 11:06
Komentari
Podeli
U Vrnjačkoj Banji otvoren je još jedan luksuzni hotel sa pet zvjezdica - hotel Park, koji posluje u sastavu hotelskog lanca A hoteli, a u vlasništvu kompanije Alco Group.

- U Vrnjačkoj Banji je vidljiv razvoj hotelijerstva, a nadamo se da smo i mi završetkom hotela Park i njegovom novom, rustičnom fasadom doprinijeli da Banja izgleda još ljepše. Rekonstrukciju smo započeli 2016. godine i, evo, sada su rezultati tih radova pred vama. Praktično, osim mjesta na kojem se hotel nalazi, sve je novo i rađeno ispočetka - istakao je Miroljub Aleksić, vlasnik kompanije Alco Group.
Restoran (Foto: A hoteli)Restoran
On je dodao da ovo nisu jedina ulaganja kompanije Alco Group u Vrnjačkoj Banji.

- U planu je da se i u hotelu Slatina izgradi dječiji akva park, jer smo se opredijelili da hotel Slatina bude prvenstveno namijenjen turistima koji porodično dolaze u Vrnjačku Banju. Spremni smo da još ulažemo u Banju i da se pojavimo kao donatori npr. jedne fontane - rekao je Aleksić.
Sala (Foto: A hoteli)Sala
Boban Đurović, predsjednik opštine Vrnjačka Banja podsetio je da je stari hotel Park poslovao u okviru HTP Fontana i da ne samo što nije radio više od decenije, već je svojim izgledom narušavao imidž vrnjačke Promenade, na kojoj zauzima veoma važnu poziciju.
SPA centar (Foto: A hoteli)SPA centar
Inače, ovaj hotel, koji se nalazi na glavnom šetalištu Banje, ima 57 soba i može da ugosti oko 130 gostiju. U njegovom sastavu je i Wellness&Spa centar, dvije kongresne sale, internacionalni restoran sa poslastičarnicom i baštom na Promenadi, pansionski restoran, kao i maštovito uređena Kuća slatkiša. Hotel nudi i sopstveni hotelski parking za hotelske goste.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije

U Srpskoj počinje novi sistem fiskalizacije

Poreska uprava Republike Srpske objavila je javni poziv za podnošenje zahtjeva za pokretanje postupka inicijalne fiskalizacije i subvencionisanje troškova inicijalne fiskalizacije prve grupe obveznika fiskalizacije, čime i zvanično počinje novi sistem fiskalizacije u Republici Srpskoj za poreske obveznike. Јavni poziv, u skladu sa Pravilnikom o dinamici fiskalizacije, sadrži obaveze obveznika fiskalizacije, operatera fiskalnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.