NavMenu

Haljine od lana su obavezan modni trend ovog ljeta

Izvor: LaidesIN Ponedjeljak, 12.07.2021. 07:57
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay / StockSnap)
Nova sezona nam je donijela mnoštvo trendova, ali jedan se ističe od svih drugih. Komadi od lana su zbog svoje prozračnosti postali definitivno prvi izbor našeg svakodnevnog outfita. Od high street brendova, najviše se ističu lanene haljine koje su zbog svoje prozračnosti idealne za ljetne vrućine.

Lanane haljine su odličan izbor za sve prigode, a posebno kada pričamo o poslovnim kombinacijama. Najčešće dolaze u neutralnim nijansama ili u prirodnoj boji lana, a među najpopularnijim modelima su klasične midi haljine u stilu košulje koje će se lako uklopiti u svačiju garderobu.

Lanene haljine pristaju svima i daju nam jednostavan odgovor na sve naše modne dileme. Kada ne znate šta obući na posao tokom ljetnih vrućina, s haljinom od ugodnog lana nećete pogriješiti.

U ponudi high street brendova pronaći ćete divne modele idealne za svakodnevno nošenje, a osim klasičnih modela za posao, tu su i oversized lanene haljine koje ćete rado nositi i u svojim kućnim kombinacijama.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Građevina

Sokolac raspisao novi tender za višemilionske radove na izgradnji gradske kuće

Opština Sokolac je raspisala javni poziv za izbor najpovoljnijeg izvođača radova na izgradnji Gradske kuće, trga i spomen obilježja čija je vrijednost procijenjena na 4,7 mil KM bez PDV-a, ili oko 5,5 mil KM sa PDV-om. Kako se navodi rok za izvođenje radova je tri godine od dana uvođenja izabranog izvođača u posao, a mjesto gradnje je ulica Cara Lazara bb. Dodaje se i da će javno otvaranje ponuda biti održano 10. maja do kada je i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.