NavMenu

U septembru kreće gradnja luksuznih vila u Hadžićima - Kompanija Top Tim Tri najavljuje još projekata u sektoru nekretnina (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.07.2021. 07:00
Komentari
Podeli
Budući izgled vial (Foto: https://toptimtri.ba/)Budući izgled vial
Kompanija Top Tim Tri nastavlja investiranje na teritoriji Hadžića. U skorije vrijeme počinje izgradnja šest luksuznih vila u Drozgometvi. Za ovu potrebu kompanija Top Tim Tri, kako se navodi na sajtu te kompanije, je kupila zemljište, pripremila projektnu dokumentaciju za izgradnju vila i koje će biti izgrađene po posljednjim standardima izgradnje.

Početak izgradnje kompanija Top Tim Tri planira u septembru, rekao je eKapiji Admir Handžić iz ove kompanije. Projekat će biti finaliziran u tri faze, a interes za kupovinom vila su već izrazili pojedini investitori.

Svaka vila pojedinačno će imati 450 kvadrata dvorišta, kao i premium eksterijer, urađen i osmišljen po svjetskim standardima. Kupci će imati opciju da kupe vilu potpuno opremljenu ili neopremljenu.

Kompleks vila je smješten između tri planine Ormanja, Igmana i Bjelašnice, što mu daje velike mogućnosti kako za ljetni tako i za zimski turizam. Gosti vila će imati prelijep pogled na Igman i Bjelašnicu, što ovaj resort čini veoma atraktivnim i privlačnim za investitore.

- Bez obzira na sve izazove s kojim smo se susreli u predhodnom periodu, odlučili smo se na ovu veoma bitnu investiciju kako za našu kompaniju, tako i za lokalnu zajednicu. Ovo je veoma ozbiljna investiciju, koju već duži period planiramo. Mi zaista želimo da svakodnevno doprinosimo razvoju i napretku Hadžića, ovo je prva u nizu investicija koje planiramo na ovom području - rekao je Admir Handžić iz kompanije Top Tim Tri.

Handžić je za eKapiju rekao da paralelno rade na kupovini zemljišta na drugim lokacijama kako bi nastavili ulaganje u sektor nekretnina.

T.B.
Fotogalerija
Luksuzne vile Hadžići
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.