NavMenu

Festivalski duh ovog ljeta stiže i u Prijedor - Nektar Garden Fest od 22. do 24. jula

Izvor: Nezavisne novine Srijeda, 23.06.2021. 07:38
Komentari
Podeli
(Foto: Piotr Piatrouski/shutterstock.com)
Prvi Nektar Garden Fest biće održan od 22. do 24. jula u Prijedoru, a ovaj grad će još jednom dokazati da je mjesto zabave te će ugostiti mnoga zvučna imena urbane muzičke scene. Trodnevni festival održaće se u Ljetnoj bašti, mjestu sa dobro poznatom muzičkom tradicijom i kultnom okupljalištu mladih.

Bašta u kojoj su se stvarale pjesme, gradila prijateljstva i rađale ljubavi - sasvim je neobična bašta vječne mladosti. Prvog dana Nektar Garden Festa će zasvirati ljevoruki disko rokenrol elektro boj bend "Buč Kesidi" iz Pančeva.

Ovaj sastav je za svoj posljednji singl "Đuskanje ne pomaže" dobio najbolje kritike domaće publike, a u Prijedor dolazi nakon veoma uspješne premijere bioskopskog muzičkog filma "Buč Kesidi: Euforija uživo". Ovo filmsko-muzičko ostvarenje donosi nova izvođenja hvaljenog albuma "Euforija" i nekoliko starih hitova, a sve to na filmskom platnu.

- Pred publikom na ovom legendarnom platou u gradu na Sani će nastupiti najbolji izvođači današnjice koji će vratiti festivalski duh i dobru energiju u Prijedor nakon nedostatka svih javnih nastupa pojavom pandemije virusa korona. Zajedno sa ovim dvojcem iz Pančeva, pred publikom na Garden Festu će se predstaviti i legendarni hip-hop duo iz Crne Gore Who See, koji čine Deduh iz Kotora i Nojz iz Herceg Novog, koji sa sobom donose duh morskih obala protkan energičnim hip-hop rimama. Svoj nastup potvrđuje i tajanstveni maskirani sastav Nipplepeople iz Hrvatske - saopštili su organizatori.

Ljubitelji iskrenog pank zvuka će povratak pred festivalske pozornice moći da proslave uz grupu Atheist Rap iz Novog Sada, koja su takođe potvrdila nastup na Garden Festu. Pop, Radule i ekipa najavljuju odličan provod u Ljetnoj bašti i od publike očekuju da s njima zajedno pjeva hitove kao što su "Wartburg limuzina", "Blu trabant" i mnoge druge.

Iz Sarajeva u Prijedor stiže i legendarno Zabranjeno pušenje, koje će svojim koncertom podsjetiti publiku na slavne dane rokenrol scene naše zemlje, a nakon njih atmosferu će užariti i pank folk velnes sastav Brkovi. Posljednjeg dana Nektar Garden Festa predviđen je koncert grupe Kanda Kodža i Nebojša, nakon koje će binom zavladati duh irske muzike, koju donosi grupa Orthodox Celts. Za ljubitelje nešto čvršćeg zvuka tu će biti i grupa Ritam nereda, koja će žestokim rifovima i energičnim tekstovima usijati plato Ljetne terase u Prijedoru.

Ulaznice za festival će se moći nabaviti od ponedjeljka 28. juna, putem sistema Kupikartu.ba. Cijena jednodnevne ulaznice će biti 10 KM, dvodnevna će se moći kupiti po cijeni od 17 KM, dok će ulaznica za sve dane festivala koštati 22 KM.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Po treći put raspisan tender za idejno rješenje brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod

Autoceste FBiH raspisale su po treći put javni poziv za izradu idejnog rješenja i studije brze ceste Doboj Istok-Gračanica-Šićki Brod. Rok za pružanje usluga je šest mjeseci od dana dostavljanja garancije za uredno izvršenje ugovora, a cijena je ostala 350.000 KM bez PDV-a ili 409.500 sa PDV-om. Prva dva nedavno raspisana tendera su poništena, jedan zbog "dokazivi razlozi koji su izvan kontrole ugovornog organa i koji se nisu mogli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.