NavMenu

Dodatna podrška finansiranju MSP sektora - Firmama na raspolaganju nova platforma

Izvor: eKapija Četvrtak, 03.06.2021. 14:56
Komentari
Podeli
(Foto: everything possible/shutterstock.com)
FINNO - Access2Finance and Innovation platform – nova platforma koja nudi informacije o finansijskim instrumentima i podršci za inovacije dostupnim malim i srednjim preduzećima (MSP) u jugoistočnoj Evropi zvanično je predstavljena juče, 2. juna, saopšteno je iz Razvojne agencije RS.

Platforma je razvijena u okviru Evropske mreže preduzetništva i na inicijativu sedam EEN konzorcija: Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

Cilj platforme je rast i razvoj MSP u cijeloj jugoistočnoj Evropi kroz poboljšanje njihovog pristupa finansijama i fokusiranjem na inovativni proces od poslovnih ideja do komercijalnog uspjeha na međunarodnom tržištu.

FINNO predstavlja rješenje kojim se olakšava izbor između različitih vrsta finansijske i inovativne podrške za MSP, koju pružaju različiti EU programi i institucije. Nudi informacije o svim relevantnim i dostupnim oblicima finansijske i inovativne podrške koja odgovara određenom sektoru poslovanja.

Osim informativnog karaktera, platforma okuplja MSP i finansijske institucije uključene u određene EU programe, ali takođe povezuje i inovativne međunarodne učesnike koji bi mogli pomoći MSP da dalje razvijaju svoje poslovanje.

Platforma je dostupna na sljedećem linku: finno.b2match.io

Evropska mreža preduzetništva Republike Srpske stoji na raspolaganju svim zainteresovanim poslovnim subjektima za sva dodatna pitanja putem imejla: een@rars-msp.org


Firme:
RARS RARS
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.