Izvor: eKapija | Srijeda, 07.07.2010.| 14:59
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Izbor Fox Modela BiH 2010: 12 muških modela u borbi za inostranu modeling karijeru

(Foto: b)

Modna agencija Fox iz Beograda u saradnji sa predstavništvom prestižnog brenda za kozmetiku "Sexy Hair" organizuje izbor za muškog Fox modela BiH 2010, koji će se održati 07. avgusta u Jablanici u velikoj dvorani muzeja "Bitka na Neretvi". Agencija Fox je jedna od najvećih i najuspješnijih agencija na ovim prostorima, a nakon 11 godina uspješnog poslovanja ove godine pokazuje interes za muške modele iz BiH koje se žele započeti internacionalnu karijeru.

Izbor će obuhvatiti više od 50 učesnika a bit će prisutni i poznati modeli iz inostranstva i BiH kao što su Jimmie Kersmo – Mister Švedske 2004, Henry Romero – Mister Curacacao 2004, Daniella Mijatović, Ema Alagić i mnogi drugi, a za muzički dio programa i dobru zabavu svih prisutnih bit će zaduženi predstavnici Srbije i BiH na Eurosong takmičenjima - Jelena Tomašević i Fuad Backović Deen. U okviru programa biti će održan i specijalna revija frizura pod nazivom Sexy Hair u izvedbi Adnela Mešića, kojim ovaj prestižni brend kozmetike za kosu najavljuje svoj ulazak u BiH.

12 muških modela koji budu zadovljavali kriterije Fox agencije nastupiti će na finalnom izboru, a prijave su otvorene za sve zainteresovane prijavom na telefon +387 66 47 11 42 ili na email foxmodel@gmail.com . Pobjednik takmičenja automatski osvajaja ugovor u vrijednosti od 5.000 EUR, profesionalni book Dejana Miličevića, ljetovanje u Turskoj kao i brojne druge nagrade sponzora ovog takmičenja.

Žiri izbora Fox Model BiH sačinjavati će poznate ličnosti iz BH i srbijanskog showbusiness-a kao što su Aleksandar Hršum, Dejan Miličević, Marko Nikolić...

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.