Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 05.07.2010.| 09:34
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Datalab distributer fiskalnih uređaja za FBiH

(Foto: b)


Datalab partner "ERP Consulting d.o.o." jedna je od firmi kojoj će biti izdano rješenje o registraciji ovlaštenog proizvođača fiskalnih sistema.

ERP PANTHEON je već sada integrisan da radi u okruženju sa fiskalnim printerima proizvođača STAR Micronics i EPSON i nakon faze odobrenja fiskalne komisije svi korisnici ERP PANTHEON mogu krenuti u ispunjenje svojih zakonskih obaveza.

Nakon vrlo uspješne fiskalizacije u RS-u Datalab će postojećim i potencijalnim korisnicima obezbijediti najoptimalnija rješenja iz područja poslovne informatike.

"Višegodišnja iskustava iz poslovne informatike, preko 1000 preduzeća na cijelom području BH, preko 20000 korisnika u regiji te dosadašnja uspješna saradnja kompanija Datalab-a i ERP Consulting su realna garancija da ćemo našu misiju i ovaj put u potpunosti ispuniti", izjavio je Nedim Pašić direktor Datalab BH.

"Za preduzeća koja imaju perspektivu na tržištu, sada je pravo vrijeme za stratešku odluku o izboru poslovnog softwera. ERP PANTHEON je dokazao svoju posvećenost razvoju softwera koji istinski pomaže preduzećima da budu konkurentni u svim aktivnostima", kazao je Džanan Ćelam direktor ERP Consulting .

Prema njegovim riječima, preduzeća koja imaju visoke oportunitetne troškove u radu, zbog zastarjele tehnologije, su neodrživa i njihova velika šansa je da ispravnom odlukom radikalno promjene način rada u svim poslovnim funkcijama i vođenju preduzeća.

Naš doprinos se sastoji u tome, da smo više od godinu dana posvetili pripremama za fiskalizaciju u FBiH, kako bi smo preduzećima obezbjedili najbolje moguće rješenje", zaključio je Ćelam.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.