NavMenu

U Prijedoru otvorena regionalna poslovnica IRB RS

Izvor: eKapija Utorak, 11.05.2021. 13:42
Komentari
Podeli

Prijedor (Foto: Grad Prijedor)Prijedor
U Prijedoru je danas, 11. maja, otvorena regionalna poslovnica Investiciono-razvojne banke (IRB) Republike Srpske, što će građanima, ali i privrednicima iz regije Prijedor omogućiti lakši pristup informacijama i uslugama koje nudi ova banka, prenio je portal Prijedor24.

– Imamo pozitivne reakcije privrednika, a odgovorili smo i na sve zahtjeve Vlade RS. Postoje jasni pokazatelji o laganom oporavku privrede, što je znači da je IRB dobro radila – rekao je Dražen Vrhovac, direktor IRB-a.

Zora Vidović, ministar finansija RS, rekla je da je Investiciono-razvojna banka RS promijenila način rada i nastoji da dođe do svakog privrednika.

Istakla je i da je IRB odigrala značajnu ulogu u vrijeme ekonomske krize i pandemije.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Tehnički remont Bratunac planira da razvije softver za dronove

Kompanija Tehnički remont Bratunac (TRB) planira da razvije softverske algoritme koji se koriste za upravljanje dronovima. Dronovi koji se koriste u vojne svrhe su ovih dana nakratko dospjeli u fokus javnosti nakon što je ministar odbrane u Savjetu ministara BiH Zukan Helez izjavio da će namjenska industrija u BiH proizvoditi dronove "samoubice". Direktor TRB-a iz Bratunca Slaven Ristić, komentarišući Helezovu izjavu, rekao je da

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.