NavMenu

Pošte Srpske i Srbije potpisale protokol o strateškom partnerstvu - Cilj razvoj novih usluga

Izvor: Nezavisne novine Utorak, 11.05.2021. 08:44
Komentari
Podeli

Ilustracija (Foto: Africa Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Zvaničnici Pošta Srbije i Pošta Srpske potpisali su juče u Beogradu Protokol o poslovnoj saradnji kojim se uspostavljaju temelji budućeg strateškog partnerstva ova dva preduzeća.

Protokol su potpisali vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća Pošta Srbije Zoran Đorđević i direktor Pošta Srpske Miladin Radović, saopšteno je iz Pošta Srbije.

- Pošte Srbije i Republike Srpske od danas i zvanično počinju da rade na definisanju i realizaciji zajedničkih projekata i aktivnosti, prije svega na razvoju novih poštanskih i logističkih usluga, s ciljem jačeg i bržeg povezivanja građana i privrede - rekao je Đorđević.

On je naglasio da ta saradnja prati ciljeve zacrtane tokom nedavne posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Republici Srpskoj, tokom koje je, kako je ukazao, povezivanje nacionalnih poštanskih operatera označeno kao jedan od prioriteta saradnje.

Protokol o poslovnoj saradnji između pošta Srbije i Republike Srpske postavio je okvire i za brži protok informacija, unapređenje kvaliteta usluga i sveukupno uređenje međusobnih poslovnih odnosa, navele su Pošte Srbije u saopštenju.

Ovaj dokument potpisan je nakon samo dvije radne sedmice od posjete Đorđevića Banjaluci, gdje je na odvojenim sastancima razgovarao sa Radovićem i predsjednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Energija, Industrija

Nepovratnih 20 mil KM - Elektroprivreda BiH raskinula ugovor s Kinezima za izgradnju Bloka 7?

Elektroprivreda BIH je raskinula ugovor sa partnerima iz Kine za izgradnju Bloka 7 Termoelektrane Tuzla, saznaje Biznis.ba. Iz nekoliko izvora za Biznis je rečeno da je raskid ugovora uslijedio nakon što je EP BiH uputila nekoliko opomena pred raskid s pozivom da izvođač izvrši svoje obaveze i pristupi realizaciji po ugovora pitanju Bloka 7. Biznis.ba podsjeća da je krajem prošle godine Vlada FBiH dala prethodnu saglasnost na raskid

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.